FAQ - Ofte stillede spørgsmål

2) Om vores betalingsløsninger

Hvordan kan jeg betale for mine Gusti Læder-varer?

Vi har flere betalingsmuligheder::

  • PayPal
  • Google Pay
  • Apple Pay
  • Kreditkort
  • Klarna
  • Gavekupon

Sørg for, at du har valgt den korrekte betalingsmetode, når du afgiver din ordre, for at undgå unødvendige forsinkelser i aktiveringen af din ordre.

Hvis du ikke modtager en e-mail med bekræftelse på din ordre 24 timer efter, at du har afgivet din ordre, bedes du kontakte vores supportteam. Din betaling er muligvis ikke blevet godkendt, eller der kan have været et teknisk problem.

1
At betale med PayPal

Du kan også sikkert og hurtigt betale med PayPal. Til sidst i ordreprocessen vil du blive videresendt til PayPal, og hvis du allerede har en konto kan du hurtigt indtaste dine oplysninger og gennemføre betalingen. Hvis du ikke allerede har en konto kan du enten oprette en, eller logge ind som gæst og derefter bekræfte betalingen. Så snart vi modtager betalingen, hvilket normalt kun tager et par minutter, starter din pakke sin rejse mod din hoveddør. Skulle du have brug for at returnere produkter, bliver PayPal-oplysningerne fra den originale handel brugt til at overføre refunderingen.

1
At betale med Google Pay

Google Pay

Google Pay er en hurtig og nem måde at betale med den betalingskort, der er gemt på din konto. Du kan vælge Google Pay som betalingsmetode, når du handler online på vores websted. Når du kommer til checkout, skal du blot trykke på Google Pay som din betalingsmetode og indtaste de nødvendige oplysninger. Når din bestilling er bekræftet, bliver din levering sendt af sted. Hvis du annullerer din ordre, får du pengene tilbage.

1
At betale med kreditkort

Kreditkort

Hos Gusti kan du nemt, hurtigt og sikkert betale med kreditkort. Vi accepterer europæiske kort med et Mastercard eller Visa symbol. Når din betaling er gennemført bliver dit produkt sendt med det samme. I tilfælde af refundering, for eksempel hvis du fortryder dit køb, vil kortoplysningerne fra den originale betaling blive brugt til tilbageførslen af pengene til din konto. En del af vores sikkerhedssystem sørger for at dine kortdetaljer altid SSL-krypteres, hvilket gør din betaling 100% sikker.

1
At betale med faktura - køb nu, betal senere

Betaling med faktura er en betalingsmåde, hvor firmaet Klarna Bank AB (publ) overtager betalingsafviklingen for Gusti Læder. De bestilte varer bliver leveret til dig sammen med fakturaen, som betales via girokort. Girokortet kan du betale via netbank eller i din bank og på nogle posthuse. Betalingsfristen er 30 dage fra afsendelsen af varerne. Betaling med faktura bliver tilbudt af Klarna i landene Storbritannien, Sverige og Danmark.

Hertil en kort vejledning:
Efter at du har lagt varerne i varekurven og indtastet din adresse, kommer du i næste skridt videre til betalingsmåde. Her vælger du “betaling med faktura” og bekræfter vores forretningsbetingelser.

Skulle betalingsmåden “betaling med faktura” ikke fungere hos dig, kan det have forskellige årsager. Når du laver en bestilling med “betaling med faktura”, gennemfører Klarna en identitetskontrol samt en kreditvurdering af dig. Ved denne vurdering bliver primært følgende 3 kriterier undersøgt:

  • Dine hidtidige bestillinger med Klarna
  • Beløbet for den ønskede bestilling
  • Foreliggende informationer fra kreditoplysningsbureauer

 

Opfylder resultaterne af denne vurdering ikke Klarnas interne betingelser, kan den ønskede betalingsmåde ikke gennemføres. En kombination af andre forskellige faktorer kan endvidere gøre, at bestillingen ikke kan gennemføres. Hvis din bestilling ikke kan gennemføres med “betaling med faktura”, anbefaler vi dig, at vælge en anden betalingsmåde.

Har du yderligere spørgsmål til betaling med Klarna, henvend dig venligst til Klarnas kundeservice eller se deres FAQ, hvor man kan finde mange svar.

Klarna kundeservice og FAQ: https://www.klarna.com/dk/kundeservice/csc/faktura/

1
At betale med Apple Pay

Apple Pay

Du er også velkommen til at betale dine ordrer med din iPhone ved hjælp af Apple Pay. Vælg betalingsmetoden Apple Pay i checkout-området, og du vil blive omdirigeret til Apple Pay på din iPhone i det sidste trin i ordreprocessen. Bekræft venligst dine betalingsoplysninger her og afslut dit køb. Så snart vi har modtaget din betaling, bliver din bestilling sendt. Hvis du ønsker at returnere din vare, vil betalingen blive refunderet til de Apple Pay-oplysninger, du har angivet.

1
Gavekupon

Hvordan betaler jeg med min voucher?

Du kan bruge din voucher ved kassen. Du skal blot indtaste koden i det andet trin i betalingsprocessen (betalingsmetode). Klik derefter på pilen i højre side for at aktivere din voucher. Du kan finde flere oplysninger på vores infoside: Hvordan indløser jeg min rabatkode?

Hvordan ved jeg, om min voucher er blevet indløst?

Den nye pris for din ordre vil blive vist i din indkøbskurv og på din ordrebekræftelse.

Skal jeg indtaste voucherkoden præcis, som den står på min voucher?

Ja, det skal du! Indtast venligst voucherkoden nøjagtigt, som den står på din voucher (inklusive store og små bogstaver).

Kan jeg bruge min voucher mere end en gang? Du kan kun bruge din voucher én gang.

Kan jeg bruge flere kuponer til den samme ordre? Du kan kun bruge én voucher pr. ordre.

Min voucher virkede ikke, hvad skal jeg gøre? Tjek venligst, at du har indtastet voucherkoden korrekt (præcis som den står på voucheren). Hvis du har gjort dette, og voucheren stadig ikke virker, bedes du kontakte vores supportteam på info@gusti-leader.dk

1
Fandt du ikke et svar?
Benyt vores kontaktformular for at stille dit spørgsmål til kontaktformularen
gusti-laeder.dk Reviews with ekomi.dk