Fortrydelsesret og returneringspolitik

Fortrydelsesret og returneringspolitik

Vær opmærksom på at, følgende fortrydelses- og returregler ikke er gældende for produkter, der er skræddersyet kundens individuelle behov, fx ved indgravering af produkter. Ved spørgsmål, venligst kontakt vores kundesupport via mail info@gusti-laeder.dk

Annulering af køb (fortrydelsesret) 

Du har 30 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af din ordre fra Gusti Læder. For at gøre brug af fortrydelsesretten, bedes du kontakte os inden for denne 30 dages periode og angive dit ønske om returnering. Du kan kontakte os på følgende postadresse eller e-mail-adresse:

Gusti Leder GmbH
Chaussee Str. 66
17321 Löcknitz
Deutschland

E-mail: info@gusti-laeder.dk

Du kan eventuelt benytte dig af formlen nederst på siden, til at angive dit ønske om returnering.

Returneringsprocessen

Efter at du har udtrykt ønske om at gøre brug af din retur- eller reklamationsret, bedes du sende varen til adressen, der fremgår på det retur-label, der er vedlagt kassen ved ordrens modtagelse. Du kan også kontakte vores kundeservice, for at få et tilsendt et nyt retur-label. Vi anbefaler, at du gemmer en kopi af labellet, samt kvitteringen fra posthuset.

Konsekvenser ved returnering

Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret og derved trække dig ud af købskontrakten, vil vi refundere produktet/produkternes beløb eksklusiv leveringsomkostningerne. Såfremt produkterne er ubrugte og ubeskadiget.

Refundering vil ske indenfor 14 hverdage fra datoen, hvor det/de returnerede produkt(er) er modtaget på vores lager. Refunderingen vil ske på samme betalingskort brugt ved bestilling, med mindre andet er aftalt (i sådanne tilfælde, vil du blive pålagt et ekstra gebyr).

Du bedes indsende de returnerede varer til os senest 14 dage efter din bekendtgørelse om samme. Hvis ikke denne frist overholdes, forpligtes du til at kompensere for eventuelle forringelser af varernes værdi.

Returneringsformular

- Til: GUSTI LEDER GMBH, CHAUSSEE STR: 66 , D-17321 LÖCKNITZ, DEUTSCHLAND
E-MAIL: INFO@GUSTI-LAEDER.DK

  • Jeg meddeler herved at jeg vil lukke kontrakten for købet af følgende produkter (*) / levering af følgende tjenester (*)
  • Bestilt d. (*)/ modtaget d. (*)
  • Kundens navn
  • Kundens adresse
  • Kundens signatur
  • Dato
Sidst set