Fortrydelsesret og returneringspolitik

Fortrydelsesret og returneringspolitik

Vær opmærksom på, at følgende fortrydelses- og returregler ikke er gældende for produkter, der ikke er præfabrikerede og for deres fremstilling et individuelt valg eller beslutning fra forbrugerens side er afgørende, eller som klart er skræddersyet til forbrugerens personlige behov.

Ved spørgsmål, venligst kontakt vores kundesupport via mail info@gusti-laeder.dk

 

Vejledning om fortrydelsesretten

Fortrydelsesret og returneringspolitik

 

I forbindelse med julen, forlænger vi vores fortrydelsesret indtil d. 15. januar 2022.

Fra nu af kan du simpelthen slappe af med at søge de passende gaver til dine kære, bestille dem og returnere dem til os senest den 15. januar 2022.

 

Udsalgsartikler og produkter med indgravering er dog undtaget denne politik

Rigtig god fornøjelse med at forære gaver til dine kære.

Ønsker dig teamet fra Gusti Læder.

 

For at gøre brug af fortrydelsesretten, bedes du kontakte os,

Gusti Leder GmbH - returns warehouse
Prenzlauer Str. 3G 
17321 Löcknitz

og ved hjælp af en entydig erklæring (f.eks. et med post afsendt brev, fax eller e-mail) om din beslutning om at tilbagekalde denne kontrakt. Du kan benytte den vedlagte prøveformular for annullering, men dette er ikke obligatorisk.

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om udøvelse af tilbagekaldelsesretten inden udløbet af fortrydelsesfristen.

Konsekvenser ved returnering

Vælger du at gøre fortrydelse af denne kontrakt, refunderer vi samtlige betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne (med undtagelse af de ekstra udgifter, der skyldes med det faktum, at du har valgt en anden leveringsform end den af os tilbudte og billigste standardlevering), straks og senest fjorten dage fra den dato, hvor meddelelsen om din fortrydelse af denne kontrakt er modtaget hos os.

Til denne refundering bruger vi den samme betalingsmetode, som du brugte i den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt; i intet tilfælde vil du blive opkrævet gebyr i forbindelse med refunderingen. Vi kan så længe nægte refunderingen, indtil varerne er modtaget tilbage eller indtil du har aflagt bevis for, at du har returneret varerne. Alt efter hvad der er tidligst. Varerne skal omgående returneres eller overrækkes til os og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dag, hvor du informerer os om fortrydelsen af denne kontrakt.

Fristen er overholdt, hvis du afsender varerne inden fristens udløb på fjorten dage. Du skal kun betale for en eventuel forringelse af varernes værdi, når dette værditab efter en test af varernes beskaffenhed, egenskaber og funktionsmåde skyldes en ikke nødvendig håndtering, som kan føres tilbage til dig.

 

Slutningen af fortrydelsesret og returneringspolitik

Hvis du gerne vil fortryde kontrakten, bedes du udfylde denne formular og sende den tilbage til os.

 

Returneringsformular

Til: Gusti Leder GmbH - returns warehouse
Prenzlauer Str. 3G
17321 Löcknitz
Deutschland
E-MAIL: INFO@GUSTI-LAEDER.DK

  • Jeg meddeler herved at jeg vil lukke kontrakten for købet af følgende produkter (*) / levering af følgende tjenester (*)
  • Bestilt d. (*)/ modtaget d. (*)
  • Kundens navn
  • Kundens adresse
  • Kundens signatur
  • Dato

_______________
(*) Venligst slet, hvor det ikke er relevant.

Sidst set