Hvordan plejer jeg mit Gusti Læder nature produkt?

Plejetips til vores tasker fra "Gusti Leder nature" Din nye Gusti Læder taske er ankommet! Før du tager den i brug og eksponerer den for den store verden kan du læse lidt om råd og pleje, her: Første skridt For at du kan få mest muligt ud af din nye taske, er det vigtigt at passer godt på den. Vi anbefaler at du behandler dit produkt fra Gusti Læder natur med en imprægneringsspray så snart du pakker den ud. En standard imprægneringsspray beskytter tasken fra fugt og sollys.

Hvorfor har min taske en mærkelig lugt?

Care Tips for Gusti Leder nature

Lugter din taske stærkt af læder? Ingen grund til bekymring. Fordi vores “nature” produkter er garvet ved hjælp af plantebaserede olier, kan de godt bære den genkendelige læderlugt i starten. Lugten vil forsvinde når du begynder at bruge tasken, i de fleste tilfælde vil lugten være helt væk, eller stærkt reduceret, inden de første 14 dage. Vi anbefaler også at lægge en lille parfumeklud derned for hurtige resultater. Bare at “lufte tasken igennem” eller hænge den udenfor, har desværre vist sig ikke at have en virkning.

Gusti Leder nature scratches example

Hvorfor er der ridser i læderet?

Vi bruger huder fra fritgående geder til vores produkter fra ‘Gusti Læder nature’. Det betyder at der kan være små ridser som stammer fra de træer og buske der har været på den skråning hvor gederne har strejfet rundt. Det er simpelthen bare et resultat af at vores produkter er så naturlige. Hvis ridserne er for fremtrædende kan du løse problemet ved at påføre et bivoks-baseret produkt med en svamp. Bemærk dog at disse midler vil gøre læderet lidt mørkere. Sørg derfor for at påføre produktet jævt og let, prøv ikke at gnubbe for hårdt. Jo mere voks, jo mørkere bliver tasken, så sørg for at gøre det ensartet for at unggå mørke plamager.

Note: Bivoks-baserede produkter kan også bruges i stedet for imprægneringsspray, men det vil gøre hele tasken en del mørkere.

Gusti Leder nature loose threads example

Hvorfor er der nogle løse tråde?

Vores tasker er blevet færdiggjort i hånden. Derfor kan det i nogle tilfælde forekomme at tråden ikke er blevet skåret ved sømmen. Den simpleste måde at løse det på er at klippe dem forsigtigt af med en lille saks. Vær meget opmærksom på ikke at ramme syningen.

Hvad er det for nogle hvide pletter?

Der kan i nogle tilfælde forekomme hvide små mærker i læderet. Dette er rester af læderfedt, og de kan meget nemt fjernes. En klud eller en svamp er alt du behøver, gnid forsigtigt på mærkerne og de vil hurtigt forsvinde.

Sidst set