A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V W Y Z

Lædersko: Fordele i forhold til kunstlæder

Fordele ved lædersko

Lædersko har mange fordele i forhold til sko af syntetisk læder og tekstiler. De er blandt andet mere luftige og elastiske. Der er naturligvis også andre fordele, som vi vil forklare dig nu.

Lederschuhe-vs-Kunstlederschuhe

1.Læderets holdbarhed

Lædersko er nemlig meget slidstærke, hvis du passer godt på dem. På grund af den naturlige, tredimensionelle, sammenhængende fibervævning har læderet en meget høj rivestyrke. Dermed har læderet en meget høj modstandsdygtighed over for revner, riveudbredelse, perforering og trækstyrke. Desuden bliver læderet endnu stærkere, når det er vådt. Denne egenskab er således en klar fordel ved lædersko, når de bæres i svedig eller vandfugtig tilstand.

Lederschuhe-Haltbarkeit

2. Højere åndbarhed end sko af syntetisk læder

Læder kan absorbere den sved, når fodtøjes bæres og afgiver den langsomt til skoens ydersiden. Med god pleje trænger der dog ikke vand ind til indersiden. Det er selvfølgelig perfekt til beskyttelse af sko, da det reducerer svedige fødder, og du slipper for at få våde fødder fra ydersiden.

Lederschuhe-Atmungsaktivitat

3. Læderets større strækbarhed

Da foden svulmer op med omkring 4 % til 5 % i løbet af en dag, er dette en meget god egenskab af læderet. Den tilpasser sig nemlig bedre til foden og er derfor meget mere komfortabel at have på. Når dagen er omme, bør du dog lægge et skolæstej i fodtøjet, så rynkerne "glattes" ud ud af læderet, og skoen bevarer sin form.

Lederschuhe-Erscheinungsbild

4. Bedre varmeisolering end sko af kunstlæder

Med en lædersko er foden godt ventileret på grund af den ovennævnte åndbarhed, og den holder også foden varm. Ved ekstremt kolde temperaturer bør du naturligvis ikke undvære foring i skoen.

Lederschuhe-Warmeisolierend

5. Udseende: kunstlæder kontra ægte læder

Til sidst er der naturligvis læderskoens udseende. Læderet giver skoen sit helt eget look, og hver eneste lædersko kan dermed kalde sig for unik. For hvert læderskind er anderledes, og hvert kornmønster er på en måde forskelligt.

 

Andre kilder (05.02.2019):

  • deerberg(punkt)de/blog/mode/schuhe-aus-leder-5-ueberzeugende-vorteile
  • lederpedia(punkt)de/veroeffentlichungen/vorteile_von_leder_gegenueber_ersatzstoffen leder
  • info(punkt)de/index.php/Atmungsaktivit%C3%A4t

Vores produkter

Everett model Everett
Pung pengepung læderpung sort læder
129,00 DKK
gusti-laeder.dk Reviews with ekomi.dk