Firmagaver og aftaler

 

Hos Gusti fokuserer vi selvfølgelig mest på vores eget mærke og egne produkter, men vi samarbejder også gerne med andre. Så hvis du har lyst til at forbedre udbredelsen af dit mærke eller firma, samt at styrke dine kunde- og forretningsforhold, så vil vi med glæde hjælpe dig.

Vi har allerede designet personlige gaver og forskelligt udstyr for selskaber som Constantin Film, Jägermeister, VOGUE og Allianz. Hvad end dine ønsker måtte være kan vi hjælpe dig med at realisere dem.

 

Så har du brug for at bestille en stor ordre eller skal du bruge en konsultation? Du kan sende os en mail på gusti-laeder.dk eller endnu bedre, kontakte CEO Christian Pietsch på telefon +49 (0)381 367 67 30, så kan vi snakke om dine ønsker og tanker.

 

Kundegaver - styrk dine forretningsrelationer

 

Overraskelser, både af små og store slags, leder altid til glæde og påskønnelse. Hos os kan du få indgraveret dit eller modtagerens navn på et lækkert læder-tag til kufferten, nyt udstyr til kontoret eller en forretningstaske. Det kan gøre et overraskende stort indtryk! Og hvis du vælgere at indgravere modtagerens navn så kan du være sikker på at gaven rammer lige i hjertet.

 

Giveaways - Forbedr forholdet til dine kunder

Det er ikke uden grund at giveaways er så populært. De kan nå ud til rigtig mange mennesker så du opnår både at behage dine eksisterende kunder, udbrede din kundekreds samt at fremhæve og synliggøre dit mærke på markedet. Put dit logo på keyhangers, punge eller telefoncovers os lad disse unikke items følge din kunde rundt i verden.

 

Promotion -  Spred rygtet

 

Har du tænkt over hvordan du præsenterer din virksomhed for omverdenen? Gusti Læder kan hjælpe med at gøre det med elegance og stil. Hvad end du skal have dit mærke indgraveret på skrivebordsunderlag, laptop covers eller penalhuse, er det altid dit logo der er i fokus. Du kan selvfølgelig også få lavet indgraveringer på vores andre kontorartikler såsom visitkortholdere, bogomslag, dokumentmapper osv.

 

Firmagaver & incitamenter - Husk at sige tak

Nogen gange vil vi bare gerne sige tak. Og hvordan gør man egentlig bedst det? Hvis du har lyst til at udtrykke din taknemmelighed overfor dine medarbejdere eller forretningspartnere, kan nogle af Gustis lædervarer med indgraveringer måske hjælpe dig. Vi indgraverer ikke kun logos, men også navne eller sætninger. Hvad end dine ønsker måtte indebære vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at føre dem ud i livet.

Kontakt:

Telefon: +49 0381 367 67 30

E-Mail: info@gusti-leder.de

Homepage: http://www.gusti-leder.de

Bemærk, at dette ikke er det telefonnummer, hvor du kan få fat i vores kundesupport.

 

Adresse:

Gusti Leder GmbH

Erich-Schlesinger-Str. 62

18059 Rostock

Germany

 

 

Sidst set
gusti-laeder.dk Reviews with ekomi.dk