Fortrydelsesret

Fortrydelsespolitik og fortrydelsesformular til forbrugere

Vær opmærksom på, at følgende fortrydelsesregler ikke er gældende for produkter, der ikke er præfabrikerede og for deres fremstilling et individuelt valg eller beslutning fra forbrugerens side er afgørende, eller som klart er skræddersyet til forbrugerens personlige behov.

Fortrydelsespolitik

Fortrydelsesret

Du har ret til at annullere denne aftale inden for 14 dage uden at angive nogen grund. Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har taget de sidste varer i besiddelse.

For at udøve din fortrydelsesret skal du kontakte os, en entydig erklæring (f.eks. et med post afsendt brev, fax eller e-mail) om din beslutning om at tilbagekalde denne kontrakt. Du kan bruge den vedlagte fortrydelsesformular til dette formål, som dog ikke er obligatorisk.

For at udøve din fortrydelsesret skal du kontakte os,

GUSTI LEDER GMBH, RETURNS WAREHOUSE, ALT RADEKOWER STR. 4, 16307 MESCHERIN, INFO@GUSTI-LAEDER.DK, +49 (0) 0381 / 79990031* 

en entydig erklæring (f.eks. et med post afsendt brev, fax eller e-mail) om din beslutning om at tilbagekalde denne kontrakt. Du kan bruge den vedlagte fortrydelsesformular til dette formål, som dog ikke er obligatorisk.

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om anvendelsen af fortrydelsesretten allerede inden udgangen af fortrydelsesfristen.

*Bemærk, at dette ikke er telefonnummeret til vores kundesupport.

Konsekvenser af ophævelse

Hvis du udøver fortrydelse af denne kontrakt, refunderer vi samtlige betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne (med undtagelse af de ekstra udgifter, der skyldes med det faktum, at du har valgt en anden leveringsform end den af os tilbudte og billigste standardlevering), straks og senest fjorten dage fra den dato, hvor meddelelsen om din fortrydelse af denne kontrakt er modtaget hos os. Kunderne er ansvarlige for at betale eventuelle returforsendelsesomkostninger. Til denne refundering bruger vi den samme betalingsmetode, som du brugte i den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt; i intet tilfælde vil du blive opkrævet gebyr i forbindelse med refunderingen. Vi kan så længe nægte refunderingen, indtil varerne er modtaget tilbage eller indtil du har aflagt bevis for, at du har returneret varerne. Alt efter hvad der er tidligst. Varerne skal omgående returneres eller overrækkes til os og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dag, hvor du informerer os om fortrydelsen af denne kontrakt. Fristen er overholdt, hvis du afsender varerne inden fristens udløb på fjorten dage. Du bærer selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagesendelsen af varerne. Du skal kun betale for en eventuel forringelse af varernes værdi, når dette værditab efter en test af varernes beskaffenhed, egenskaber og funktionsmåde skyldes en ikke nødvendig håndtering, som kan føres tilbage til dig.

Ophør af fortrydelsespolitik

Eksempel på fortrydelsesformular
(Hvis du ønsker at fortryde kontrakten, bedes du udfylde og returnere denne formular.)

- Til: GUSTI LEDER GMBH – RETURNS WAREHOUSE, BÜRGERSEEWEG 850, 17235 NEUSTRELITZ, INFO@GUSTI-LAEDER.DK

- Jeg/vi (*) fortryder hermed den kontrakt, som jeg/vi (*) har indgået om køb af følgende varer (*)/udførelse af følgende tjenesteydelse (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Navn på forbrugeren/forbrugerne

- Forbrugerens/forbrugernes adresse

- Forbrugerens (forbrugernes) underskrift (kun i tilfælde af en skriftlig anmeldelse i papirform)

- Dato

_______________

(*) Det ikke gældende overstreges.

Sidst set
gusti-laeder.dk Reviews with ekomi.dk