Luk filter
 •  
 •  
fra til
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
1 fra 3
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ruben model
Ruben
Rejsetaske sportstaske håndbagage retro brun læder 36L
1.119,00 DKK * 1.039,00 DKK *
Chester model
Chester
Toilettaske kosmetiktaske make-up taske brun læder
479,00 DKK *
Brodie model
Brodie
Pascover pasholder paspung læderbetræk checkhæfte brun læder
99,00 DKK *
Jan model
Jan
kortholder pung kortpung kreditkortetui brun læder
69,00 DKK *
Rodney model
Rodney
Toilettaske kosmetiktaske dame herre khaki grøn brun læder
359,00 DKK *
Lucy model
Lucy
Pung tegnebog make-up-taske tobakspung rejsetaske kosmetiktaske vintage brun læder
109,00 DKK *
Ruben model
Ruben
Rejsetaske sportstaske håndbagage retro brun læder 36L
1.119,00 DKK *
Hall model
Hall
Rejsetaske sportstaske håndbagage med rem brun læder 25L
999,00 DKK *
Ruben model
Ruben
Rejsetaske sportstaske håndbagage retro brun læder 36L
1.599,00 DKK *
Brodie model
Brodie
Pascover pasholder paspung læderbetræk checkhæfte sort læder
99,00 DKK *
Hall model
Hall
Rejsetaske sportstaske håndbagage herre dame sort læder 25L
919,00 DKK *
Duncan model
Duncan
Trolley rullekuffert håndbagage rejsetaske brun læder
1.519,00 DKK *
1 fra 3

Med din nye rejsebagage fra Gusti Læder bliver hver ferieophold til et vidunderlig oplevelse!

Forretningsrejse eller spa-weekend, bytur eller camping – at tage ud og rejse er altid noget vidunderligt. Og alle, der husker deres sidste udflugt fra hverdagen, ved selv nøjagtig, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige bagage. For intet er mere stressende end at skulle pakke om igen kort tid inden afgang, fordi ikke alle ting havde plads i bagagen. Men uanset hvilken model du i sidste ende vælger, kan du med din nye Gusti Læder-bagage starte enhver oplevelse, uanset hvor lille eller stor den er!

 

Indholdsfortegnelse

Stilfuldt blikfang med plads nok til alle dine ejendele – Rejsebagage fra Gusti Læder
Gedeskind, okselæder eller bøffellæder? Hvilket læder lever op til dine forventninger?
Vælg mellem „Gusti Læder nature“ og „Gusti Læder studio“ og find den optimale læder rejsebagage til netop dine behov!
Rejsebagage fra Gusti Læder - under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

 

Stilfuldt blikfang med plads nok til alle dine ejendele – Rejsebagage fra Gusti Læder

Alle vores rejsetasker og weekendbagage har uanset deres form, farve og størrelse, et gennemtænkt interiør til fælles. Ud over et stort hovedfag med bred åbning, så byder de supplerende store og små indvendige og udvendige lommer mulighed for at opbevare dine personlige ejendele. Dette sikkert og frem for alt på en fornuftig måde og optimalt tilgængeligt for dig. Mens de stabile lynlåse og låsemekanismer sikrer den nødvendige sikkerhed. Og én ting er sikkert: Udover dit tøj er der helt sikkert plads til en souvenir eller to, når du befinder dig på vej hjem. Det individuelle og unikke design af Gusti Læder-rejsetasker, weekendtasker og co. og det med omhu behandlede læder, supplerer dit look på en stilfuld måde uden at være for påtrængende.

Hos alle de mange valgmuligheder, kan det nemt ske at du mister overblikket. Derfor kan du finde en første indtryk over de forskellige taskemodeller, som du kan opdage i vores Gusti Læder webshop.

Ideel til en weekendophold: den kompakte weekend-taske

Til en hyggelig spa-weekend for to eller en weekendudflugt, behøver du som regel ikke meget mere end skiftetøj. Eventuelt et par smarte sko til en aftensmad på restauranten og de vigtigste ejendele. For de korte ophold er weekend-tasker velegnet – bogstaveligt talt. For weekend-tasker tilbyder plads nok til alle dine ting. Men har dog for det meste stadig et ekstra fag til både mobiltelefon, oplader, togbillet eller flybilletten. På grund af taskens kapacitet på 25-30l, er weekend-tasker den ideelle håndbagage til en spontan bytur inklusiv overnatning.

Perfekt til sport eller den lange weekendophold: den rummelige rejsetaske

Med en kapacitet fra 35-50l er rejsebagage i denne størrelse de perfekte ledsagere til sport, en lang weekendophold med venner og familien, eller til en tre, fire eller fem dages kort ferie med kæresten. Netop fordi rejsetasker af denne type tilbyder dig nok af opbevaringsplads til tilstrækkelig skiftetøj, et ekstra par sko, en toilettaske - endda et ekstra håndklæde eller en hårtørrer i rejsestørrelse. Alle de ekstra ting, er slet ikke noget problem for en bagagetaske af denne størrelse.

Vigtigt til forretningsrejser: den komfortable trolley

Forretningsrejser tager normalvis ikke længere end op til to dage. Derfor er en mindre form for bagage mere end tilstrækkeligt, så længe der er plads nok til skiftetøjet og diverse dokumenter. Et  ekstra rum til en laptop samt rullehjul på trolleyen og en forlænget teleskophåndtag i kombination med en vis grad for dimensioner, der matcher det mest almindelige håndbagage til f.eks. en flyrejse, vil gør trolleyen til et absolut must-have til alle dine forretningsrejser.

Som en nyttig tilføjelse finder du også rejsetilbehør som f.eks. toilettasker og vaskeposer i vores webshop. Prøv dog at tage et kig...

Gedeskind, okselæder eller bøffellæder? Hvilket læder lever op til dine forventninger?

I vores sortiment tilbyder vi dig diverse tilbehør fremstillet af tre forskellige lædertyper. På den måde har du valget mellem:

·        Gedeskind,

·        okselæder og

·        bøffellæder

Gusti Læder rejsebagage af gedeskind er alle lavet af glat læder. I starten føles lædertaskerne lidt mere stive, men med det regelmæssige brug og den rigtige pleje bliver de dog med tiden super smidige og bløde. For at kunne nyde din nye favorit af dejlig gedeskind i særlig lang tid, anbefaler vi især bivoksbaserede plejeprodukter. Netop fordi bivoksets indhold i det hele dækker sig over læderets overflade som en beskyttende film.

Gusti Læder rejsetasker af okselæder eller bøffellæder er til gengæld mere robust og modstandsdygtig end modeller lavet af gedeskind. Dette skyldes det naturlige stærkere materiale. Efter et stykke tid føles også disse lædertyper dejlige og bløde. Med hensyn til læder pleje skal du absolut være opmærksom på selve arten af din nye yndlingsartikel. For rejsebagage lavet af ruskindet læder, kræver dog generelt en helt anden form for pleje end glat læder gører.

For rejsebagage i glat læder findes der særlig egnede produkter, der på samme tid giver den nødvendige smøring og danner en beskyttende film på rygsækkens overflade. Optimalt for læderet er en vedligeholdelse med lædercreme, læderlotion, læderbalsam eller læderfedtstoffer.

Rejsebagage af ruskind skal til gengæld gerne regelmæssigt behandles og ruslibes med en børste eller en plastiksvamp. På den måde dannes ikke de fedtede og glatte områder, mens snavs nemt kan børstes af.Igen, undgå helst brug af flydende plejeprodukter, da disse ellers fører til pletter på ruskindet. For at beskytte læderets overflade, kan der dog bruges voksspray eller imprægneringsspray til ruskind og glat læder.

Hvis du leder efter yderligere informationer om de forskellige lædertyper og den passende læderpleje, eller hvis du gerne vil vide mere om selve læder som materiale, må du gerne henvende dig til vores kundesupport.

Vælg mellem „Gusti Læder nature“ og „Gusti Læder studio“ og find den optimale læder rejsebagage til netop dine behov!

Lige så forskellige som vore Gusti Læder-produkter, så er også vores tilbudte produktlinjer lige så forskellig. I denne forbindelse vil vi igen påpege, at stort set alle Gusti Læder-produkter og uanset hvilken af de to produktserier der er unikke – så har de dog et særprægede „fingeraftryk“. Læder er jo et naturprodukt i sig selv, der gerne ændrer sig med tidens løb. Derfor udvikler alle vores rejsebagage en meget individuel patina.

Som 100% naturlige produkter, så står rejsetasker fra „Gusti Læder nature“-serien alt under tegnet på bæredygtighed. Netop fordi denne produktserie kun indeholder eksemplarer, der på traditionel vis er bleven håndlavet i små familievirksomheder i Indien. Derfor er ord som individualitet og unikke karakter ikke blot tomme begreber, men står for, at hvert enkelt produkt er helt unikt. Det anvendte gedeskind er garvet, farvet og indfedtes på vegetabilsk basis. Det er derfor muligt, at din nye Gusti Læder nature-rejsebagage i første omgang udstråler en noget mere intens læderlugt. Men som dog forsvinder af sig selv og med almindeligt brug. Mindre „fejl“ i læderet på din nye læder-ledsager er simpelthen uundgåelige, da gederne er fritgående husdyrhold. Dette er afgørende for skindets smukke og unikke boho vintage-look.

Hvis du dog skulle leder efter en mere stilfuld rejsetaske i et funktionelt design, der fanger blikket med sin moderne-urbane charme, så vil du sikkert holde af vores produktlinje „Gusti Læder studio“. Her finder du nemt det, du leder efter! Det anvendte okselæder eller bøffellæder til netop denne produktlinje, er kemisk garvet gennem de certificerede indiske fabrikker. Dette ved hjælp af kromsalte, hvilket giver „Gusti Læder studio“-shoppere en særlig styrke. Desuden er de tildelt sæsonens mest klassiske og trendy farver.

Rejsebagage fra Gusti Læder - under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

At rejse er endnu sjovere med vores smukke bagage. Uanset om det skal være en rejsetaske, weekendtaske, håndbagage eller trolleytaske – vores udvalg er næsten lige så omfattende som chancerne og mulighederne for at bruge din nye Gusti Læder-rejsebagage. Det er desto vigtigere ikke at miste overblikket, så du nemt kan bestemme, hvad din nye læder rejsebagage skal gøre for dig. Af denne grund har vi fra Gusti Læder opsummeret de vigtigste punkter:

·        Du kan finde dem i Gusti Læder-sortimentet rejsebagage lavet af gedeskind og bøffellæder.

·        Vælg mellem to produktlinjer hos Gusti Læder: „Gusti Læder nature“ og „Gusti Læder studio“.

·        Rejsebagage fra Gusti Læder kan også skelnes efter dens overfladetekstur. For ruskind-tasker har en fløjlsagtig overflade, mens modeller i glat læder har en mere jævn struktur.

·        Rejsebagage i læder er perfekte til tre-, fire- eller fem-dages ture. Takket være deres fleksible karakter, kan taskerne nemt gemmes væk – uanset om det er i bagagerummet eller under togsædet.

·        Kompakt flytasker er, som navnet allerede antyder, et ideelt håndbagage til feriefly. Men de er også ideelle som weekendtasker til en to-dages weekendophold.

·        Med trolleytaske af læder er du ikke kun optimalt forberedt til den næste forretningsrejse, men du laver også en fin figur på samtlige togstationer og lufthavne rundt om i verden.

Forretningsrejse eller spa-weekend, bytur eller camping – at tage ud og rejse er altid noget vidunderligt. Og alle, der husker deres sidste udflugt fra hverdagen, ved selv nøjagtig, hvor vigtigt... få mere at vide »
Luk vindue
Med din nye rejsebagage fra Gusti Læder bliver hver ferieophold til et vidunderlig oplevelse!

Forretningsrejse eller spa-weekend, bytur eller camping – at tage ud og rejse er altid noget vidunderligt. Og alle, der husker deres sidste udflugt fra hverdagen, ved selv nøjagtig, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige bagage. For intet er mere stressende end at skulle pakke om igen kort tid inden afgang, fordi ikke alle ting havde plads i bagagen. Men uanset hvilken model du i sidste ende vælger, kan du med din nye Gusti Læder-bagage starte enhver oplevelse, uanset hvor lille eller stor den er!

 

Indholdsfortegnelse

Stilfuldt blikfang med plads nok til alle dine ejendele – Rejsebagage fra Gusti Læder
Gedeskind, okselæder eller bøffellæder? Hvilket læder lever op til dine forventninger?
Vælg mellem „Gusti Læder nature“ og „Gusti Læder studio“ og find den optimale læder rejsebagage til netop dine behov!
Rejsebagage fra Gusti Læder - under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

 

Stilfuldt blikfang med plads nok til alle dine ejendele – Rejsebagage fra Gusti Læder

Alle vores rejsetasker og weekendbagage har uanset deres form, farve og størrelse, et gennemtænkt interiør til fælles. Ud over et stort hovedfag med bred åbning, så byder de supplerende store og små indvendige og udvendige lommer mulighed for at opbevare dine personlige ejendele. Dette sikkert og frem for alt på en fornuftig måde og optimalt tilgængeligt for dig. Mens de stabile lynlåse og låsemekanismer sikrer den nødvendige sikkerhed. Og én ting er sikkert: Udover dit tøj er der helt sikkert plads til en souvenir eller to, når du befinder dig på vej hjem. Det individuelle og unikke design af Gusti Læder-rejsetasker, weekendtasker og co. og det med omhu behandlede læder, supplerer dit look på en stilfuld måde uden at være for påtrængende.

Hos alle de mange valgmuligheder, kan det nemt ske at du mister overblikket. Derfor kan du finde en første indtryk over de forskellige taskemodeller, som du kan opdage i vores Gusti Læder webshop.

Ideel til en weekendophold: den kompakte weekend-taske

Til en hyggelig spa-weekend for to eller en weekendudflugt, behøver du som regel ikke meget mere end skiftetøj. Eventuelt et par smarte sko til en aftensmad på restauranten og de vigtigste ejendele. For de korte ophold er weekend-tasker velegnet – bogstaveligt talt. For weekend-tasker tilbyder plads nok til alle dine ting. Men har dog for det meste stadig et ekstra fag til både mobiltelefon, oplader, togbillet eller flybilletten. På grund af taskens kapacitet på 25-30l, er weekend-tasker den ideelle håndbagage til en spontan bytur inklusiv overnatning.

Perfekt til sport eller den lange weekendophold: den rummelige rejsetaske

Med en kapacitet fra 35-50l er rejsebagage i denne størrelse de perfekte ledsagere til sport, en lang weekendophold med venner og familien, eller til en tre, fire eller fem dages kort ferie med kæresten. Netop fordi rejsetasker af denne type tilbyder dig nok af opbevaringsplads til tilstrækkelig skiftetøj, et ekstra par sko, en toilettaske - endda et ekstra håndklæde eller en hårtørrer i rejsestørrelse. Alle de ekstra ting, er slet ikke noget problem for en bagagetaske af denne størrelse.

Vigtigt til forretningsrejser: den komfortable trolley

Forretningsrejser tager normalvis ikke længere end op til to dage. Derfor er en mindre form for bagage mere end tilstrækkeligt, så længe der er plads nok til skiftetøjet og diverse dokumenter. Et  ekstra rum til en laptop samt rullehjul på trolleyen og en forlænget teleskophåndtag i kombination med en vis grad for dimensioner, der matcher det mest almindelige håndbagage til f.eks. en flyrejse, vil gør trolleyen til et absolut must-have til alle dine forretningsrejser.

Som en nyttig tilføjelse finder du også rejsetilbehør som f.eks. toilettasker og vaskeposer i vores webshop. Prøv dog at tage et kig...

Gedeskind, okselæder eller bøffellæder? Hvilket læder lever op til dine forventninger?

I vores sortiment tilbyder vi dig diverse tilbehør fremstillet af tre forskellige lædertyper. På den måde har du valget mellem:

·        Gedeskind,

·        okselæder og

·        bøffellæder

Gusti Læder rejsebagage af gedeskind er alle lavet af glat læder. I starten føles lædertaskerne lidt mere stive, men med det regelmæssige brug og den rigtige pleje bliver de dog med tiden super smidige og bløde. For at kunne nyde din nye favorit af dejlig gedeskind i særlig lang tid, anbefaler vi især bivoksbaserede plejeprodukter. Netop fordi bivoksets indhold i det hele dækker sig over læderets overflade som en beskyttende film.

Gusti Læder rejsetasker af okselæder eller bøffellæder er til gengæld mere robust og modstandsdygtig end modeller lavet af gedeskind. Dette skyldes det naturlige stærkere materiale. Efter et stykke tid føles også disse lædertyper dejlige og bløde. Med hensyn til læder pleje skal du absolut være opmærksom på selve arten af din nye yndlingsartikel. For rejsebagage lavet af ruskindet læder, kræver dog generelt en helt anden form for pleje end glat læder gører.

For rejsebagage i glat læder findes der særlig egnede produkter, der på samme tid giver den nødvendige smøring og danner en beskyttende film på rygsækkens overflade. Optimalt for læderet er en vedligeholdelse med lædercreme, læderlotion, læderbalsam eller læderfedtstoffer.

Rejsebagage af ruskind skal til gengæld gerne regelmæssigt behandles og ruslibes med en børste eller en plastiksvamp. På den måde dannes ikke de fedtede og glatte områder, mens snavs nemt kan børstes af.Igen, undgå helst brug af flydende plejeprodukter, da disse ellers fører til pletter på ruskindet. For at beskytte læderets overflade, kan der dog bruges voksspray eller imprægneringsspray til ruskind og glat læder.

Hvis du leder efter yderligere informationer om de forskellige lædertyper og den passende læderpleje, eller hvis du gerne vil vide mere om selve læder som materiale, må du gerne henvende dig til vores kundesupport.

Vælg mellem „Gusti Læder nature“ og „Gusti Læder studio“ og find den optimale læder rejsebagage til netop dine behov!

Lige så forskellige som vore Gusti Læder-produkter, så er også vores tilbudte produktlinjer lige så forskellig. I denne forbindelse vil vi igen påpege, at stort set alle Gusti Læder-produkter og uanset hvilken af de to produktserier der er unikke – så har de dog et særprægede „fingeraftryk“. Læder er jo et naturprodukt i sig selv, der gerne ændrer sig med tidens løb. Derfor udvikler alle vores rejsebagage en meget individuel patina.

Som 100% naturlige produkter, så står rejsetasker fra „Gusti Læder nature“-serien alt under tegnet på bæredygtighed. Netop fordi denne produktserie kun indeholder eksemplarer, der på traditionel vis er bleven håndlavet i små familievirksomheder i Indien. Derfor er ord som individualitet og unikke karakter ikke blot tomme begreber, men står for, at hvert enkelt produkt er helt unikt. Det anvendte gedeskind er garvet, farvet og indfedtes på vegetabilsk basis. Det er derfor muligt, at din nye Gusti Læder nature-rejsebagage i første omgang udstråler en noget mere intens læderlugt. Men som dog forsvinder af sig selv og med almindeligt brug. Mindre „fejl“ i læderet på din nye læder-ledsager er simpelthen uundgåelige, da gederne er fritgående husdyrhold. Dette er afgørende for skindets smukke og unikke boho vintage-look.

Hvis du dog skulle leder efter en mere stilfuld rejsetaske i et funktionelt design, der fanger blikket med sin moderne-urbane charme, så vil du sikkert holde af vores produktlinje „Gusti Læder studio“. Her finder du nemt det, du leder efter! Det anvendte okselæder eller bøffellæder til netop denne produktlinje, er kemisk garvet gennem de certificerede indiske fabrikker. Dette ved hjælp af kromsalte, hvilket giver „Gusti Læder studio“-shoppere en særlig styrke. Desuden er de tildelt sæsonens mest klassiske og trendy farver.

Rejsebagage fra Gusti Læder - under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

At rejse er endnu sjovere med vores smukke bagage. Uanset om det skal være en rejsetaske, weekendtaske, håndbagage eller trolleytaske – vores udvalg er næsten lige så omfattende som chancerne og mulighederne for at bruge din nye Gusti Læder-rejsebagage. Det er desto vigtigere ikke at miste overblikket, så du nemt kan bestemme, hvad din nye læder rejsebagage skal gøre for dig. Af denne grund har vi fra Gusti Læder opsummeret de vigtigste punkter:

·        Du kan finde dem i Gusti Læder-sortimentet rejsebagage lavet af gedeskind og bøffellæder.

·        Vælg mellem to produktlinjer hos Gusti Læder: „Gusti Læder nature“ og „Gusti Læder studio“.

·        Rejsebagage fra Gusti Læder kan også skelnes efter dens overfladetekstur. For ruskind-tasker har en fløjlsagtig overflade, mens modeller i glat læder har en mere jævn struktur.

·        Rejsebagage i læder er perfekte til tre-, fire- eller fem-dages ture. Takket være deres fleksible karakter, kan taskerne nemt gemmes væk – uanset om det er i bagagerummet eller under togsædet.

·        Kompakt flytasker er, som navnet allerede antyder, et ideelt håndbagage til feriefly. Men de er også ideelle som weekendtasker til en to-dages weekendophold.

·        Med trolleytaske af læder er du ikke kun optimalt forberedt til den næste forretningsrejse, men du laver også en fin figur på samtlige togstationer og lufthavne rundt om i verden.

Sidst set
gusti-laeder.dk Reviews with ekomi.dk