Luk filter
 •  
fra til
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
1 fra 2
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Kellen model
Kellen
Bælte læderbælte herre dame sølvfarvet spænde sort læder
109,00 DKK *
Kara
Kara
Læderbælte simpelt læderbælte med sølvspænde jakkesæt bæltetilbehør mænd 80, 85, 90, 95, 100, 105, 110, 115 cm brun læder
119,00 DKK *
Sarina model
Sarina
bælte sort læder
79,00 DKK *
Lane model
Lane
læderbælte bælte brun læder dame herre
139,00 DKK *
Birte model
Birte
bælte brun læder
fra 79,00 DKK *
Federica model
Federica
Bælte taljebælte hoftebælte accessories dame sort læder
179,00 DKK *
Federica model
Federica
Bælte taljebælte hoftebælte accessories dame brun læder
179,00 DKK *
Bente model
Bente
Bælte læderbælte bredt mænd kvinder sølvfarvet spænde sort læder
fra 179,00 DKK *
Bente model
Bente
Bælte læderbælte bredt mænd kvinder unisex sølvfarvet spænde accessoires brun læder
fra 179,00 DKK *
Bente model
Bente
Bælte læderbælte bredt mænd kvinder unisex sølvfarvet spænde accessoires brun læder
fra 179,00 DKK *
Helge model
Helge
Bælte klassisk læderbælte med sølvspænde accessories til jakkesæt bælte herre 80, 85, 90, 95, 100, 105, 110, 115, 120, 130 cm brun læder
159,00 DKK * 99,00 DKK *
Jori model
Jori
Bælte læderbælte lædertilbehør kvinder klassisk flere længder sort læder
179,00 DKK *
1 fra 2

Med bælter fra Gusti Læder viser du, hvem det er, der har bukserne på

På kontoret skal det helst være den klassisk sorte læderbælte med skinnende sølvspænde, men efter arbejde må det gerne være den brune læderbælte - der matcher de wide-flared jeansbukser. Og til den allerede længe planlagte aftale i en smart restaurant, kan du endda score point med en smal læderbælte samt gyldenfarvet spænde, der giver din silhuet en imponerende opvisning. Kort sagt: Med bælter fra Gusti Læder er du altid vel stylet. Helt uden at skulle bekymre dig om, om du ved et uheld måske viser mere, end du oprindelig gerne ville.

 

Indholdsfortegnelse

Komfort og stil i enhver situation: bælter lavet af ægte læder!

Find den rigtige bæltelængde til dig

Hvilket læder skal det være?

Gennemsigtigt produceret – af Gusti Læder til dig

Bælter fra Gusti Læder - under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

Komfort og stil i enhver situation: bælter lavet af ægte læder

Uanset om din outfit skal være et uformel fritidsstil eller dog mere elegant kombineret med et stilfuldt tredelt jakkesæt: så er bælter ikke kun funktionelle, men også et accessoires til dit outfit. Bælter optimerer nemlig selve pasformen på dine bukser og komplementerer samtidig hele outfittet. Og netop derfor finder du hos os en bred vifte af forskellige slags bælter - helt fra forskellige bredder, forskellige farver og finish, og op til de forskellige spændelås - For lige så forskellig lejlighederne er om at bære bælter på, ligeså forskellige er også kravene og forventningerne til dette specielle accessoires.

Hos alle de mange valgmuligheder, kan det nemt ske at du mister overblikket. Derfor kan du finde en første indtryk over de forskellige bæltemodeller, som du kan opdage i vores Gusti Læder webshop.

Klassikeren: førstevalg til hverdagsbrug.

Det klassiske læderbælte har normalt en standardbredde mellem 3,5 og 4 centimeter. Denne bredde kan nemt føres gennem de fleste bæltestropper på de mest varierede buksemodeller. Desuden har den klassiske model typisk en stiftlukning, hvis farve kan variere afhængigt af modellen. Bæltet kan endda kombineres og ser lige så stilfuld ud på et slim-cut jakkesæt, som den gør med et par jeansbukser og farvekoordinerede Chelsea-støvler.

Den slanke model: et blikfang på taljehøjde.

Smalle bælter er normalt ikke bredere end 2 til 2,5 centimeter og har et tilsvarende mindre stiftlukning. I modsætning til de klassiske bælter, fungerer de smalle bæltemodeller primært som et accessoires. Takket være deres fremhævende karakter, fremtryller de et lille blikfang på ethvert outfit.

Den flettede model: for en lille smule cowboy-følelse ind imellem.

Bærer du tit jakkesæt, buksedragt og nederdel på kontoret? Så må tingene da gerne være lidt mere uformelle i din fritid. Så hvorfor ikke også variere på bæltes stil? I stedet for den sorte og glatte læderbælte med et skinnende sølvlås, hvad så med at vælge et flettet model! Et flettet model understreger din casual jeans-stil perfekt, helt uden at du behøver at give afkald på den perfekte pasform af dine bukser.

Find den rigtige bæltelængde til dig!

Har du måske allerede udvalgt et Gusti Læder-bælte, men er ikke sikker på, hvilken længde du skal vælge? Intet problem! Vi fortæller dig gerne, hvad det er du bør overveje, når du køber bælter. På den måde sikrer du dig, aldrig igen at købe for lange eller for korte bælter. Fordi et bæltes pasform i sidste ende også bestemmer, hvordan det ser ud på dig.

 • Vær opmærksom på de angivne længder. I vores webshop kan du i de fleste tilfælde bruge rullemenuen for at vælge mellem de forskellige bæltelængder. Du kan vælge længden med en afstand på 5 cm – med mindre en bestemt størrelse er udsolgt. Disse cm-angivelser vedrører ikke den samlede længde af bæltet, men derimod selve afstanden mellem bæltespændet og det tredje bæltehul.
 • Kend din størrelse. For at kunne bestemme din hofte- eller taljeomkreds - afhængigt af den højde, du vil have dit bælte siddende på - er det bedst at måle efter med et målebånd. Den på den måde afmålte længde tilsvarer også den optimale bæltelængde for dig. Måler du for eksempel en hofteomkreds på 93cm, er det tilrådeligt at vælge en bælte med en længde på 95cm osv.(Hvis du vil måle særligt præcist, skal du trække målebåndet ligesom et bælte gennem bæltestropperne på de bukser, som du ønsker at kombinere bæltet med i fremtiden.)
 • Håndtering med for lange bælter. Hvis et bælte er blevet for stort, behøver du ikke nødvendigvis at udsortere den. For du kan alligevel fortsætte med at bruge bæltet ved hjælp af en hultænge, kan du nemt danne yderligere huller på dit bælte. Derudover er de fleste af vores bælter udstyret med en lille skrue på bæltespændet. Hvis du så løsner skruen, kan du nemt forkorte dit bælte et par centimeter – og fortsætte med at bære den.


Hvilket læder skal det være?

I vores sortiment tilbyder vi dig diverse tilbehør fremstillet af tre forskellige lædertyper. På den måde har du valget mellem:

·        okselæder

·        gedeskind og

 

·        bøffellæder

Bælter lavet af okselæder eller bøffellæder er til gengæld mere mere robuste og formstabil end andre materialer. Dette skyldes det naturlige stærkere materiale. Selv efter et stykke tid føles læderet på bæltet stadig fast, selvom bælterne selvfølgelig - og ret typisk for et læderprodukt - vil blive lidt mere blødere og tilpasse sig bærerens form.

Gennemsigtig produceret – af Gusti Læder til dig

Lige så forskellige som Gusti Læder-produkterne er, lige så forskellige er vores produktserier, hvorfra du kan vælge. Læderprodukter fra „Gusti Læder nature“-serien handler om bæredygtighed. Dette omfatter udelukkende Gusti Læder-produkter, der fremstilles i små familievirksomheder i Indien. Især produkter lavet af vegetabilsk garvet gedeskind er fremstillet i traditionelt håndarbejde. Derfor er ord som individualitet og unikke karakter ikke blot tomme begreber, men står for, at hvert enkelt produkt er helt unikt.

Produkter fra „Gusti Læder studio“-serien overbeviser med deres funktionalitet parret med en moderne og urbane stil, der ligger meget tæt på tidens puls. Produkterne i denne serie, der er lavet af okse- og bøffellæder er kemisk garvet med krom på de certificerede fabrikker i Indien. På denne måde er de særlig slidstærke og formstabil.

Gusti Læder arbejder udelukkende med virksomheder i Indien og Italien. Disse virksomheder arbejder efter de internationale arbejds- og menneskerettighedsstandarder. For at sikre en konsekvent høj kvalitet af vores læderprodukter, udfører vi i jævne mellemrum diverse stikprøver i uafhængige laboratorier. Desuden udfører vi et uanmeldt besøg på partner virksomhedens arbejdspladser og hvor så overholdelsen af de kontraktlig definerede produktions- og arbejdsnormer kontrolleres. Hvis disse standarder overtrædes, handler vi i overensstemmelse med vores nultolerance politik og afslutter omgående samarbejdet med de berørte virksomheder.

 

Bælter fra Gusti Læder - under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

Uanset hvordan dine krav til det perfekte bælte i sidste ende viser sig at være - så vil du helt sikkert finde med hjælp af vores brede udvalg finde det, du leder efter. Derfor finder du alt hvad du ønsker at vide og de vigtigste informationer omkring bælter kortfattet her:

 • Et (læder)bælte passer perfekt, hvis stiklukningen passer i det tredje af de fem bæltehuller. For det meste dog foretrækkes det fjerde hul for at lukke bæltet.
 • Med et velsiddende bælte optimerer du pasformen på dine bukser og på den anden side kan du fremhæve dit outfit ved hjælp af et elegant bælte.
 • Bælter med et bredere model lavet af glat læder, velegner sig til hverdagsbrugen, da de tilbyder den optimale støtte. Smalle læderbælter til gengæld, viser sig til at være det ideelle tilbehør til en tætsiddende kjole, buksedragte og nederdel.
 • Kun virkelig stærke lædertyper holder dine bukser på plads. Du finder i Gusti Læder sortimentet bælter lavet af robust okselæder eller bøffellæder.
 • Læderbælter er i sammenligning med andre modelmaterialer utrolig holdbar og meget slidstærke. Derfor viser bælterne selv efter flere år, næsten ingen tegn på materialetræthed.
På kontoret skal det helst være den klassisk sorte læderbælte med skinnende sølvspænde, men efter arbejde må det gerne være den brune læderbælte - der matcher de wide-flared jeansbukser. Og til... få mere at vide »
Luk vindue
Med bælter fra Gusti Læder viser du, hvem det er, der har bukserne på

På kontoret skal det helst være den klassisk sorte læderbælte med skinnende sølvspænde, men efter arbejde må det gerne være den brune læderbælte - der matcher de wide-flared jeansbukser. Og til den allerede længe planlagte aftale i en smart restaurant, kan du endda score point med en smal læderbælte samt gyldenfarvet spænde, der giver din silhuet en imponerende opvisning. Kort sagt: Med bælter fra Gusti Læder er du altid vel stylet. Helt uden at skulle bekymre dig om, om du ved et uheld måske viser mere, end du oprindelig gerne ville.

 

Indholdsfortegnelse

Komfort og stil i enhver situation: bælter lavet af ægte læder!

Find den rigtige bæltelængde til dig

Hvilket læder skal det være?

Gennemsigtigt produceret – af Gusti Læder til dig

Bælter fra Gusti Læder - under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

Komfort og stil i enhver situation: bælter lavet af ægte læder

Uanset om din outfit skal være et uformel fritidsstil eller dog mere elegant kombineret med et stilfuldt tredelt jakkesæt: så er bælter ikke kun funktionelle, men også et accessoires til dit outfit. Bælter optimerer nemlig selve pasformen på dine bukser og komplementerer samtidig hele outfittet. Og netop derfor finder du hos os en bred vifte af forskellige slags bælter - helt fra forskellige bredder, forskellige farver og finish, og op til de forskellige spændelås - For lige så forskellig lejlighederne er om at bære bælter på, ligeså forskellige er også kravene og forventningerne til dette specielle accessoires.

Hos alle de mange valgmuligheder, kan det nemt ske at du mister overblikket. Derfor kan du finde en første indtryk over de forskellige bæltemodeller, som du kan opdage i vores Gusti Læder webshop.

Klassikeren: førstevalg til hverdagsbrug.

Det klassiske læderbælte har normalt en standardbredde mellem 3,5 og 4 centimeter. Denne bredde kan nemt føres gennem de fleste bæltestropper på de mest varierede buksemodeller. Desuden har den klassiske model typisk en stiftlukning, hvis farve kan variere afhængigt af modellen. Bæltet kan endda kombineres og ser lige så stilfuld ud på et slim-cut jakkesæt, som den gør med et par jeansbukser og farvekoordinerede Chelsea-støvler.

Den slanke model: et blikfang på taljehøjde.

Smalle bælter er normalt ikke bredere end 2 til 2,5 centimeter og har et tilsvarende mindre stiftlukning. I modsætning til de klassiske bælter, fungerer de smalle bæltemodeller primært som et accessoires. Takket være deres fremhævende karakter, fremtryller de et lille blikfang på ethvert outfit.

Den flettede model: for en lille smule cowboy-følelse ind imellem.

Bærer du tit jakkesæt, buksedragt og nederdel på kontoret? Så må tingene da gerne være lidt mere uformelle i din fritid. Så hvorfor ikke også variere på bæltes stil? I stedet for den sorte og glatte læderbælte med et skinnende sølvlås, hvad så med at vælge et flettet model! Et flettet model understreger din casual jeans-stil perfekt, helt uden at du behøver at give afkald på den perfekte pasform af dine bukser.

Find den rigtige bæltelængde til dig!

Har du måske allerede udvalgt et Gusti Læder-bælte, men er ikke sikker på, hvilken længde du skal vælge? Intet problem! Vi fortæller dig gerne, hvad det er du bør overveje, når du køber bælter. På den måde sikrer du dig, aldrig igen at købe for lange eller for korte bælter. Fordi et bæltes pasform i sidste ende også bestemmer, hvordan det ser ud på dig.

 • Vær opmærksom på de angivne længder. I vores webshop kan du i de fleste tilfælde bruge rullemenuen for at vælge mellem de forskellige bæltelængder. Du kan vælge længden med en afstand på 5 cm – med mindre en bestemt størrelse er udsolgt. Disse cm-angivelser vedrører ikke den samlede længde af bæltet, men derimod selve afstanden mellem bæltespændet og det tredje bæltehul.
 • Kend din størrelse. For at kunne bestemme din hofte- eller taljeomkreds - afhængigt af den højde, du vil have dit bælte siddende på - er det bedst at måle efter med et målebånd. Den på den måde afmålte længde tilsvarer også den optimale bæltelængde for dig. Måler du for eksempel en hofteomkreds på 93cm, er det tilrådeligt at vælge en bælte med en længde på 95cm osv.(Hvis du vil måle særligt præcist, skal du trække målebåndet ligesom et bælte gennem bæltestropperne på de bukser, som du ønsker at kombinere bæltet med i fremtiden.)
 • Håndtering med for lange bælter. Hvis et bælte er blevet for stort, behøver du ikke nødvendigvis at udsortere den. For du kan alligevel fortsætte med at bruge bæltet ved hjælp af en hultænge, kan du nemt danne yderligere huller på dit bælte. Derudover er de fleste af vores bælter udstyret med en lille skrue på bæltespændet. Hvis du så løsner skruen, kan du nemt forkorte dit bælte et par centimeter – og fortsætte med at bære den.


Hvilket læder skal det være?

I vores sortiment tilbyder vi dig diverse tilbehør fremstillet af tre forskellige lædertyper. På den måde har du valget mellem:

·        okselæder

·        gedeskind og

 

·        bøffellæder

Bælter lavet af okselæder eller bøffellæder er til gengæld mere mere robuste og formstabil end andre materialer. Dette skyldes det naturlige stærkere materiale. Selv efter et stykke tid føles læderet på bæltet stadig fast, selvom bælterne selvfølgelig - og ret typisk for et læderprodukt - vil blive lidt mere blødere og tilpasse sig bærerens form.

Gennemsigtig produceret – af Gusti Læder til dig

Lige så forskellige som Gusti Læder-produkterne er, lige så forskellige er vores produktserier, hvorfra du kan vælge. Læderprodukter fra „Gusti Læder nature“-serien handler om bæredygtighed. Dette omfatter udelukkende Gusti Læder-produkter, der fremstilles i små familievirksomheder i Indien. Især produkter lavet af vegetabilsk garvet gedeskind er fremstillet i traditionelt håndarbejde. Derfor er ord som individualitet og unikke karakter ikke blot tomme begreber, men står for, at hvert enkelt produkt er helt unikt.

Produkter fra „Gusti Læder studio“-serien overbeviser med deres funktionalitet parret med en moderne og urbane stil, der ligger meget tæt på tidens puls. Produkterne i denne serie, der er lavet af okse- og bøffellæder er kemisk garvet med krom på de certificerede fabrikker i Indien. På denne måde er de særlig slidstærke og formstabil.

Gusti Læder arbejder udelukkende med virksomheder i Indien og Italien. Disse virksomheder arbejder efter de internationale arbejds- og menneskerettighedsstandarder. For at sikre en konsekvent høj kvalitet af vores læderprodukter, udfører vi i jævne mellemrum diverse stikprøver i uafhængige laboratorier. Desuden udfører vi et uanmeldt besøg på partner virksomhedens arbejdspladser og hvor så overholdelsen af de kontraktlig definerede produktions- og arbejdsnormer kontrolleres. Hvis disse standarder overtrædes, handler vi i overensstemmelse med vores nultolerance politik og afslutter omgående samarbejdet med de berørte virksomheder.

 

Bælter fra Gusti Læder - under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

Uanset hvordan dine krav til det perfekte bælte i sidste ende viser sig at være - så vil du helt sikkert finde med hjælp af vores brede udvalg finde det, du leder efter. Derfor finder du alt hvad du ønsker at vide og de vigtigste informationer omkring bælter kortfattet her:

 • Et (læder)bælte passer perfekt, hvis stiklukningen passer i det tredje af de fem bæltehuller. For det meste dog foretrækkes det fjerde hul for at lukke bæltet.
 • Med et velsiddende bælte optimerer du pasformen på dine bukser og på den anden side kan du fremhæve dit outfit ved hjælp af et elegant bælte.
 • Bælter med et bredere model lavet af glat læder, velegner sig til hverdagsbrugen, da de tilbyder den optimale støtte. Smalle læderbælter til gengæld, viser sig til at være det ideelle tilbehør til en tætsiddende kjole, buksedragte og nederdel.
 • Kun virkelig stærke lædertyper holder dine bukser på plads. Du finder i Gusti Læder sortimentet bælter lavet af robust okselæder eller bøffellæder.
 • Læderbælter er i sammenligning med andre modelmaterialer utrolig holdbar og meget slidstærke. Derfor viser bælterne selv efter flere år, næsten ingen tegn på materialetræthed.
Sidst set
gusti-laeder.dk Reviews with ekomi.dk