Luk filter
 •  
 •  
fra til
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
1 fra 3
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Rodney model
Rodney
Toilettaske kosmetiktaske dame herre khaki grøn brun læder
359,00 DKK *
Chester model
Chester
Toilettaske kosmetiktaske make-up taske brun læder
479,00 DKK *
Eli model
Eli
Toilettaske kosmetiktaske make-up taske brun læder
239,00 DKK *
Myra model
Myra
Toilettaske vandafvisende inderfoer brun kanvas læder
279,00 DKK *
Chester model
Chester
Toilettaske kosmetiktaske make-up taske brun læder
479,00 DKK *
Leo model
Leo
Make-up taske kosmetiktaske toilettaske brun læder
139,00 DKK *
Eli model
Eli
Toilettaske kosmetiktaske make-up taske sort læder
239,00 DKK *
Leo model
Leo
Make-up taske kosmetiktaske sminkepung sort ægte læder
139,00 DKK *
Clara model
Clara
Kosmetiktaske make-up-pung kosmetikpung brun kanvas læder
89,00 DKK *
Quinn model
Quinn
Toilettaske make-up-pung vandafvisende inderfoer sort læder
399,00 DKK *
Piet model
Piet
toilettaske kosmetiktaske make-up pung brun læder
279,00 DKK *
Anika model
Anika
make-up taske toilettaske kosmetiktaske hygienepose stor dame og herre brun læder
439,00 DKK *
1 fra 3

Få stil ind på badeværelset! – med toilettasker og kosmetikposer af læder

Uanset hvor din næste rejse fører dig hen, så har du med vores Gusti Læder toilettasker og kosmetikposer uden tvivl fundet den ideelle rejseledsager! Uanset om det skal være en vaskepose til en lang ferie eller som en daglig toilettaske i din rygsæk eller håndtaske – vores små og store toilettasker af læder danner en god figur i enhver situation og vil aldrig svigte dig. Og så snart du tager dem ud af tasken for et øjeblik, vil de gøre dig til et absolut blikfang: på lufthavnen, ved busstoppestedet, på kontoret eller i toget - misundelige blikke fra andre rejsende, kabinepersonale eller dine kollegaer er garanteret!

 

Indholdsfortegnelse

Toilettasker, vaskeposer og kosmetikposer af læder – et udvalg, der ikke lader noget ønske tilbage!
Gedeskind, okselæder eller bøffellæder? Hvilket læder passer bedst til dig og dine behov?
Gennemsigtigt produceret – af Gusti Læder til dig
Rejsetilbehør fra Gusti Læder – under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

 

Toilettasker, vaskeposer og kosmetikposer af læder – et udvalg, der ikke lader noget ønske tilbage!

Uanset om det er til en hyggelig spaweekend for to, en længere rejse eller bare en overnatning på et hotel efter en aften blandt vennerne: Det er aldrig forkert at have et par plejeprodukter med sig. Og netop derfor finder du hos os et bred udvalg af vaskeposer, toilettasker, kosmetikposer og meget mere. For lige så forskellig lejlighederne til rejser er, ligeså forskellige er også kravene og forventningerne til dette specielle rejsetilbehør.

Alle vores Gusti-Læder toilettasker har én ting tilfælles med deres gennemtænkte interiør. Alle vores toilettasker har f.eks. en bred åbning, så du får et optimalt overblik over taskens indhold, og de er normalvis udstyret med et særligt indvendigt for af vandafvisende polycotton. For dig betyder det: ingen pletter på din læderskat, selv hvis shampooen eller eyelineren løber ud.Robuste og attraktive lynlåse sikrer også den nødvendige sikkerhed, så ingen af dine følsomme varer falder ud af lommerne, mens du er på farten. Det individuelle og unikke design af Gusti Læder rejsetilbehør samt det med omhu behandlede læder supplerer dit look (og vores bagageudvalg) på en virkelig stilfuld måde uden at være for påtrængende. Uanset om det skal være et trendy vintage look eller mere tidløst klassisk – så er alt blot et spørgsmål om den personlige smag og kombinationen.

Hos alle de mange valgmuligheder, kan det nemt ske at du mister overblikket. Derfor kan du finde en hurtig oversigt over de forskellige toilettasker, som du kan opdage i vores Gusti Læder webshop.

Rummelig og overskuelig: den klassiske vaskepose til kufferten

Den klassiske vaskepose har normalt et eller to rummelige hovedrum, hvor du nemt kan opbevare brusegel, tandbørste og tandpasta samt shampoo, hårbørste, bodylotion osv. Yderligere mindre indvendige rum med eller uden lynlås, hjælper dig med at holde styr på selve indholdet af din vaskepose, mens den er placeret på badeværelset. Samtidig har du altid dine plejeprodukter inden for rækkevidde. De hængende og udfoldelige modeller har som regel et endnu mindre rumkoncept. Takket være deres s-krog kan de nemt fastgøres til en hylde eller radiator på badeværelset.

Stilfuld og praktisk: kosmetikposen til håndbagage

Intet er mere irriterende end når bagagen går "tabt", mens man skifter fra et fly til et andet og så først ankommer til ens destination et par dage senere. For i et sådant tilfælde er ikke kun et skiftetøj uden for rækkevidde, men også dit eget rejsetoilet. For at undgå en sådan scenario, giver det derfor god mening at have en lille kosmetikpose med i håndbagagen. Disse tasker har typisk ét rum et rum med bred lynlåsåbning og ideel størrelse til vigtigt udstyr. Som regel består denne af: Brusegel, shampoo og deodorant i rejseformat, en rejsetandbørste, dit makeup-udstyr, en lille hårbørste og endda en lille førstehjælpskasse.

Kompakt og smart: kosmetikposen til håndtasken

En aftale lige efter arbejde, så du ikke kan nå at komme hjem til en lille opfriskning? Takket være en lille kosmetikpose til din håndtaske er det slet ikke noget problem, for denne uundværlige hjælper – uanset om du er på rejse eller i hverdagen – holder ikke kun din rygsæk eller taske ryddelig, men giver dig også den nødvendige plads til din makeup, slik, tyggegummi og hovedpinepiller i nødstilfælde.

Gedeskind, okselæder eller bøffellæder? Hvilket læder passer bedst til dig og dine behov?

I vores sortiment tilbyder vi forskellig slags toilettasker fremstillet af tre forskellige lædertyper. På den måde har du valget mellem:

·        Gedeskind,

·        okselæder og

·        bøffellæder

Toilettasker af gedeskind er i starten lidt mere stive, men bliver ved regelmæssig brug meget hurtigt dejlig smidig og blød. Vores modeller af okselæder eller bøffellæder er til gengæld mere formstabil end rygsække af gedeskind. Dette skyldes det naturlige stærkere materiale. Selv efter et stykkes tid, så føles dette læder lidt mere fast i dens struktur, selvom udstyret naturligvis også vil blive blødere med tidens løb.

Gennemsigtig produceret – af Gusti Læder til dig

Lige så forskellige som Gusti Læder-produkterne er, lige så forskellige er vores produktserier, hvorfra du kan vælge. Dermed handler toilettasker fra „Gusti Læder nature“-serien om bæredygtighed. Dette omfatter udelukkende Gusti Læder-produkter, der fremstilles i små familievirksomheder i Indien. Især produkter lavet af vegetabilsk garvet gedeskind er fremstillet i traditionelt håndarbejde. Derfor er ord som individualitet og unikke karakter ikke blot tomme begreber, men står for, at hvert enkelt produkt er helt unikt.

Toilettasker fra „Gusti Læder studio“-serien overbeviser med deres funktionalitet parret med en moderne og urbane stil, der ligger meget tæt på tidens puls. Produkterne i denne serie, der er lavet af okse- og bøffellæder er kemisk garvet med krom på de certificerede fabrikker i Indien. På denne måde er de særlig slidstærke og formstabil.

Gusti Læder arbejder udelukkende med virksomheder i Indien og Italien. Disse virksomheder arbejder efter de internationale arbejds- og menneskerettighedsstandarder. For at sikre en konsekvent høj kvalitet af vores læderprodukter, udfører vi i jævne mellemrum diverse stikprøver i uafhængige laboratorier. Desuden udfører vi et uanmeldt besøg på partner virksomhedens arbejdspladser og hvor så overholdelsen af de kontraktlig definerede produktions- og arbejdsnormer kontrolleres. Hvis disse standarder overtrædes, handler vi i overensstemmelse med vores nultolerance politik og afslutter omgående samarbejdet med de berørte virksomheder.

Rejsetilbehør fra Gusti Læder – under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

Uanset hvordan dine behov i sidste ende viser sig at være – så vil du helt sikkert finde med hjælp af vores brede udvalg finde det, du leder efter. Ved hjælp af vores forskellige vaskeposer, kosmetiktasker og toilettasker. Derfor finder du alt hvad du ønsker at vide og de vigtigste informationer omkring Gusti læder-toilettasker kortfattet:

·        Vaskeposer og toilettasker er uundværligt rejsetilbehør og hører simpelthen med i enhver (rejse)bagage. Afhængigt af anledningen findes der forskellige størrelser og modeller til de forskellige behov i Gusti Læder serien.

·        Hos os finder du toilettasker og vaskeposer lavet af gedeskind, okselæder og bøffellæder. Du har altid valget mellem to produktlinjer hos Gusti Læder: "Gusti Læder nature"- eller "Gusti Læder studio".

·        Toilettasker lavet af læder er utrolig holdbare og slidstærke. De er altså en investering, der betaler sig efter kort tid.

·        Vaskeposer og toilettasker fra Gusti Læder imponerer ikke kun mes deres stilfulde look og giver dig et sikkert sted til din kosmetik, men så er de også meget nyttig som Gusti Læder-rejsebagage.

·        Et sæt bestående af en rejsetaske, vaskepose og en lille toilettaske er en vidunderlig gaveidé til dine kære, som vil give dem mange års af glæde på alle deres veje og rejser.

Uanset hvor din næste rejse fører dig hen, så har du med vores Gusti Læder toilettasker og kosmetikposer uden tvivl fundet den ideelle rejseledsager! Uanset om det skal være en vaskepose til en... få mere at vide »
Luk vindue
Få stil ind på badeværelset! – med toilettasker og kosmetikposer af læder

Uanset hvor din næste rejse fører dig hen, så har du med vores Gusti Læder toilettasker og kosmetikposer uden tvivl fundet den ideelle rejseledsager! Uanset om det skal være en vaskepose til en lang ferie eller som en daglig toilettaske i din rygsæk eller håndtaske – vores små og store toilettasker af læder danner en god figur i enhver situation og vil aldrig svigte dig. Og så snart du tager dem ud af tasken for et øjeblik, vil de gøre dig til et absolut blikfang: på lufthavnen, ved busstoppestedet, på kontoret eller i toget - misundelige blikke fra andre rejsende, kabinepersonale eller dine kollegaer er garanteret!

 

Indholdsfortegnelse

Toilettasker, vaskeposer og kosmetikposer af læder – et udvalg, der ikke lader noget ønske tilbage!
Gedeskind, okselæder eller bøffellæder? Hvilket læder passer bedst til dig og dine behov?
Gennemsigtigt produceret – af Gusti Læder til dig
Rejsetilbehør fra Gusti Læder – under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

 

Toilettasker, vaskeposer og kosmetikposer af læder – et udvalg, der ikke lader noget ønske tilbage!

Uanset om det er til en hyggelig spaweekend for to, en længere rejse eller bare en overnatning på et hotel efter en aften blandt vennerne: Det er aldrig forkert at have et par plejeprodukter med sig. Og netop derfor finder du hos os et bred udvalg af vaskeposer, toilettasker, kosmetikposer og meget mere. For lige så forskellig lejlighederne til rejser er, ligeså forskellige er også kravene og forventningerne til dette specielle rejsetilbehør.

Alle vores Gusti-Læder toilettasker har én ting tilfælles med deres gennemtænkte interiør. Alle vores toilettasker har f.eks. en bred åbning, så du får et optimalt overblik over taskens indhold, og de er normalvis udstyret med et særligt indvendigt for af vandafvisende polycotton. For dig betyder det: ingen pletter på din læderskat, selv hvis shampooen eller eyelineren løber ud.Robuste og attraktive lynlåse sikrer også den nødvendige sikkerhed, så ingen af dine følsomme varer falder ud af lommerne, mens du er på farten. Det individuelle og unikke design af Gusti Læder rejsetilbehør samt det med omhu behandlede læder supplerer dit look (og vores bagageudvalg) på en virkelig stilfuld måde uden at være for påtrængende. Uanset om det skal være et trendy vintage look eller mere tidløst klassisk – så er alt blot et spørgsmål om den personlige smag og kombinationen.

Hos alle de mange valgmuligheder, kan det nemt ske at du mister overblikket. Derfor kan du finde en hurtig oversigt over de forskellige toilettasker, som du kan opdage i vores Gusti Læder webshop.

Rummelig og overskuelig: den klassiske vaskepose til kufferten

Den klassiske vaskepose har normalt et eller to rummelige hovedrum, hvor du nemt kan opbevare brusegel, tandbørste og tandpasta samt shampoo, hårbørste, bodylotion osv. Yderligere mindre indvendige rum med eller uden lynlås, hjælper dig med at holde styr på selve indholdet af din vaskepose, mens den er placeret på badeværelset. Samtidig har du altid dine plejeprodukter inden for rækkevidde. De hængende og udfoldelige modeller har som regel et endnu mindre rumkoncept. Takket være deres s-krog kan de nemt fastgøres til en hylde eller radiator på badeværelset.

Stilfuld og praktisk: kosmetikposen til håndbagage

Intet er mere irriterende end når bagagen går "tabt", mens man skifter fra et fly til et andet og så først ankommer til ens destination et par dage senere. For i et sådant tilfælde er ikke kun et skiftetøj uden for rækkevidde, men også dit eget rejsetoilet. For at undgå en sådan scenario, giver det derfor god mening at have en lille kosmetikpose med i håndbagagen. Disse tasker har typisk ét rum et rum med bred lynlåsåbning og ideel størrelse til vigtigt udstyr. Som regel består denne af: Brusegel, shampoo og deodorant i rejseformat, en rejsetandbørste, dit makeup-udstyr, en lille hårbørste og endda en lille førstehjælpskasse.

Kompakt og smart: kosmetikposen til håndtasken

En aftale lige efter arbejde, så du ikke kan nå at komme hjem til en lille opfriskning? Takket være en lille kosmetikpose til din håndtaske er det slet ikke noget problem, for denne uundværlige hjælper – uanset om du er på rejse eller i hverdagen – holder ikke kun din rygsæk eller taske ryddelig, men giver dig også den nødvendige plads til din makeup, slik, tyggegummi og hovedpinepiller i nødstilfælde.

Gedeskind, okselæder eller bøffellæder? Hvilket læder passer bedst til dig og dine behov?

I vores sortiment tilbyder vi forskellig slags toilettasker fremstillet af tre forskellige lædertyper. På den måde har du valget mellem:

·        Gedeskind,

·        okselæder og

·        bøffellæder

Toilettasker af gedeskind er i starten lidt mere stive, men bliver ved regelmæssig brug meget hurtigt dejlig smidig og blød. Vores modeller af okselæder eller bøffellæder er til gengæld mere formstabil end rygsække af gedeskind. Dette skyldes det naturlige stærkere materiale. Selv efter et stykkes tid, så føles dette læder lidt mere fast i dens struktur, selvom udstyret naturligvis også vil blive blødere med tidens løb.

Gennemsigtig produceret – af Gusti Læder til dig

Lige så forskellige som Gusti Læder-produkterne er, lige så forskellige er vores produktserier, hvorfra du kan vælge. Dermed handler toilettasker fra „Gusti Læder nature“-serien om bæredygtighed. Dette omfatter udelukkende Gusti Læder-produkter, der fremstilles i små familievirksomheder i Indien. Især produkter lavet af vegetabilsk garvet gedeskind er fremstillet i traditionelt håndarbejde. Derfor er ord som individualitet og unikke karakter ikke blot tomme begreber, men står for, at hvert enkelt produkt er helt unikt.

Toilettasker fra „Gusti Læder studio“-serien overbeviser med deres funktionalitet parret med en moderne og urbane stil, der ligger meget tæt på tidens puls. Produkterne i denne serie, der er lavet af okse- og bøffellæder er kemisk garvet med krom på de certificerede fabrikker i Indien. På denne måde er de særlig slidstærke og formstabil.

Gusti Læder arbejder udelukkende med virksomheder i Indien og Italien. Disse virksomheder arbejder efter de internationale arbejds- og menneskerettighedsstandarder. For at sikre en konsekvent høj kvalitet af vores læderprodukter, udfører vi i jævne mellemrum diverse stikprøver i uafhængige laboratorier. Desuden udfører vi et uanmeldt besøg på partner virksomhedens arbejdspladser og hvor så overholdelsen af de kontraktlig definerede produktions- og arbejdsnormer kontrolleres. Hvis disse standarder overtrædes, handler vi i overensstemmelse med vores nultolerance politik og afslutter omgående samarbejdet med de berørte virksomheder.

Rejsetilbehør fra Gusti Læder – under alle omstændigheder altid det rigtige valg!

Uanset hvordan dine behov i sidste ende viser sig at være – så vil du helt sikkert finde med hjælp af vores brede udvalg finde det, du leder efter. Ved hjælp af vores forskellige vaskeposer, kosmetiktasker og toilettasker. Derfor finder du alt hvad du ønsker at vide og de vigtigste informationer omkring Gusti læder-toilettasker kortfattet:

·        Vaskeposer og toilettasker er uundværligt rejsetilbehør og hører simpelthen med i enhver (rejse)bagage. Afhængigt af anledningen findes der forskellige størrelser og modeller til de forskellige behov i Gusti Læder serien.

·        Hos os finder du toilettasker og vaskeposer lavet af gedeskind, okselæder og bøffellæder. Du har altid valget mellem to produktlinjer hos Gusti Læder: "Gusti Læder nature"- eller "Gusti Læder studio".

·        Toilettasker lavet af læder er utrolig holdbare og slidstærke. De er altså en investering, der betaler sig efter kort tid.

·        Vaskeposer og toilettasker fra Gusti Læder imponerer ikke kun mes deres stilfulde look og giver dig et sikkert sted til din kosmetik, men så er de også meget nyttig som Gusti Læder-rejsebagage.

·        Et sæt bestående af en rejsetaske, vaskepose og en lille toilettaske er en vidunderlig gaveidé til dine kære, som vil give dem mange års af glæde på alle deres veje og rejser.

Sidst set
gusti-laeder.dk Reviews with ekomi.dk