Returforsendelser

Returforsendelser

Vær opmærksom på, at følgende fortrydelses- og returregler ikke er gældende for produkter, der ikke er præfabrikerede og for deres fremstilling et individuelt valg eller beslutning fra forbrugerens side er afgørende, eller som klart er skræddersyet til forbrugerens personlige behov.

Returvarer

Hvis du vil sende dit produkt retur, kan du printe en UPS returlabel ud her. Dette klistrer du på ydersiden af din pakke. Den udfyldte returseddel lægges så i selve pakken. Venligst informer vores kundeservice om, at du gerne vil returnere din pakke med UPS og meddel track-and-trace nummer. 

1. Udfyldt i selve pakken: returseddel

2. Klistret på ydersiden af pakken: UPS returlabel

Bemærk venligst, at artikler med gravering dog ikke kan returneres, da disse specielt er tilpasset og der derfor ikke består en fortrydelsesret.

Venligst vær opmærksom: Returneringer fra Tyskland opkræver vi returomkostninger på € 3,50. Dette beløb vil dog blive fratrukket refusionsbeløbet. Hvis du returnerer fra Tyskland af, kan du bruge denne HERMES returseddel.

Vi beder om, at du benytter dig af dette tilbud og ikke afsender pakken på egne omkostninger! Bliver returlabelen ikke brugt, kan vi heller ikke refundere omkostningerne for returforsendelsen.

Når du returnerer fra et andet europæisk land, kan du nemt printe din returlabel via forsendelsessporing.

Retourenlabel-ausdrucken-EU-auslandnkVLd4nWi9Qnf

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte vores kundesupport via e-mail info@gusti-laeder.dk

Sidst set