Returforsendelser

Returforsendelser

Vær opmærksom på, at følgende fortrydelses- og returregler ikke er gældende for produkter, der ikke er præfabrikerede og for deres fremstilling et individuelt valg eller beslutning fra forbrugerens side er afgørende, eller som klart er skræddersyet til forbrugerens personlige behov.

Returvarer

Ønsker du at sende dit Gusti Læder produkt tilbage? Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesfrist. Venligst giv vores kundeservice besked per e-mail, sådan vi kan ekspedere din returpakke hurtigere, når den ankommer på vores lager.

E-mail: info@gusti-laeder.dk

Du kan printe et returlabel på UPS.com under trackinginformationen på din leverede pakke (du har tidligere modtaget link/trackingnummer per e-mail fra os). Venligst print og klæb returlabel uden på din pakke og indlever den hos din nærmeste UPS pakkeshop. Venligst også udfyld returneringsformularen, som blev leveret sammen med din vare, og vedlæg denne indeni returpakken.

Venligst vær opmærksom på, at varer med indgravering kan ikke returneres. Disse produkter er blevet personliggjort efter dit ønske og er dermed udelukket fra fortrydelsesretten. 

Vi beder dig om, at du benytter dig af dette tilbud og ikke afsender pakken på egne omkostninger! Bliver returlabelen ikke brugt, kan vi ikke refundere omkostningerne for returforsendelsen.

Retourenlabel-ausdrucken-EU-auslandnkVLd4nWi9Qnf

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte vores kundesupport via e-mail info@gusti-laeder.dk

Sidst set