A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V W Y Z

Bæltetasker til festivals: hvad du skal være opmærksom på

På en festival vil du naturligvis gerne have hænderne fri. Derfor findes der praktiske bæltetasker, som du nemt kan fastgøre til bæltet. Derudover findes der bæltetasker med stropper, som endda kan bæres på forskellige måder. På hvilke punkter skal du så være opmærksom på, når du søger efter en bæltetaske?

Bauchtaschen-fur-Festivals_Easy-Resize-com_Easy-Resize-com

  • En bæltetaske skal helst gerne have et opbevaringsrum som kan låses med lynlås. Heri kan du opbevare dine penge og vigtige dokumenter. Dette er vigtigt, ikke blot for at undgå, at dine penge falder ud, men også for at forebygge, at du udsættes for røveri.

  • Bæltetasker, der skal fastgøres til et bælte, bør kunne fastgøres effektivt og sikkert til et bælte. På den måde kan du med glæde hoppe og danse uden at skulle bekymre dig om at miste din taske!

  • En bæltetaske med spænderemme skal også kunne sidde ordentligt fast. Her er det vigtigt, at man kan justere længden på stropperne. Dette forhindrer, at tasken kommer til at forskubbe sig. De justerbare stropper gør det også muligt at bære tasken på forskellige måder: på ryggen, hen over kroppen eller ud for maven.

  • Også størrelsen er afgørende: hverken for stor eller for lille. Bæltetasken må ikke være for stor, da den ellers kan blive for tung og dermed umulig at danse med. Den må heller ikke være for lille, eftersom alle dine vigtige ting skal være der: mobiltelefon, penge og billetter skal have plads i tasken på en god og sikker måde.

IMG_9721

Mere inspiration til dit festivallook

Vores mavepunge

Cillian model Cillian
Bæltetaske bum bag festivaltaske skuldertaske herre kvinder brun læder
359,00 DKK
Poppy model Poppy
Bæltetaske Schweizertaske mavetaske vintage brun læder
239,00 DKK
Spencer model Spencer
Bæltetaske mavetaske bum bag bælte taske festivaltaske håndtaske sort læder
319,00 DKK
Ellen Ellen
Bæltetaske festivaltaske mavetaske sort læder
159,00 DKK 219,00 DKK
gusti-laeder.dk Reviews with ekomi.dk