A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V W Y Z

Fejl i læderet

Udtrykket "læderfejl" henviser til fejl i det forarbejdede læder, som f.eks. skyldes skader på råskindet eller fejl under opbevaring.

Farvefejl på læderet

Misfarvning kan være en sådan læderfejl. Disse skyldes utilstrækkelig farvefiksering som følge af for højt koncentrerede farvestoffer eller utilstrækkelig udskylning efter indfarvningen. Farvefejl skyldes en ikke-dækkende farvning, som fremstår endnu tydeligere på grund af andre beskadigede områder.

Farbfehler Leder

Fedtudslag på læderet

Fedtudslag kan også forekomme, især i forbindelse med fedtholdigt læder som f.eks. lammeskind. Dette sker under produktionen, hvor omgivelsestemperaturen er forhøjet. Hvis der endvidere forekommer en ujævn fordeling af garvestoffet under garvningsprocessen, kan det medføre, at der opstår garvningsmærker på læderet. En ujævn narvside af læderet med et hulrum på undersiden er baseret på en hudfejl på selve materialet. Dette kaldes løst korn.

Fettausschlag Leder

Læderfejl som følge af fritgående kvægbrug

Læderfejl kan dog også forekomme på selve dyreskindet. Sådanne ar eller uregelmæssigheder i læderets narvemønster kan især forekomme hos dyr, der er blevet holdt på frilandsopdræt. Vi bruger denne særlige egenskab til at give vores Gusti Leder naturprodukter deres smukke vintage charme.

Lederfehler Freilandhaltung

 

Andre kilder (Adgang 25.01.2019):

  • lederzentrum(punkt)de/wiki/index.php/Lederfehler

Gusti Læder Nature

Max model Max
Skuldertaske computertaske lædertaske herre dame brun Læder
519,00 DKK
Therese model Therese
Håndtaske shopper læderskuldertaske med lynlås brun læder
519,00 DKK
Eleanor model Eleanor
Rygsæk læderrygsæk lædertaske dame herre brun læder
599,00 DKK
Ranya model Ranya
Pung tegnebog vintage dame brun læder
159,00 DKK
gusti-laeder.dk Reviews with ekomi.dk