A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V W Y Z

Kontrol af vores producenter

Ved fremstilling af Gusti Læder produkter er dyrevelfærd, bæredygtighed og overholdelse af menneskerettigheder i højsædet. Vi er underlagt den internationale SA8000-standard, som har sat sig som mål at skabe bedre arbejdsforhold for ansatte over hele kloden. Vi har ligeledes truffet vores egne foranstaltninger til overvågning af arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed såvel som den kontraktmæssige aftale vedrørende børnearbejde. Gennem vores lokale medarbejdere, som besøger vores producenters fabrikker uanmeldt mindst en gang om måneden, kan vi effektivt kontrollere vores kontraktpartnere.

                                  

Fremgangsmåde for kontrollen:

Den overordnede procedure for vores eftersyn er at kontrollere de steder, hvor der anvendes kemikalier til behandling af læderet. Vi tjekker også sundheds- og sikkerhedsreglerne for de beskæftigede, der håndterer kemikalieprodukter. I henhold til vores bestemmelser skal disse ansatte bære handsker og støvler som beskyttelse. Også børnearbejde er et område, der observeres i alle afdelinger. Vores mål er at gøre en indsats for at modvirke børnearbejde for børn under 15 år i Indien. På dette område skal alle producenter underskrive en aftale om, at der under ingen omstændigheder vil blive ansat børn. 

Tidspunkterne for vores kontrolbesøg vælges tilfældigt, men vi sørger for, at de er ligeligt fordelt i løbet af måneden. Desuden bærer vores personale legitimationskort på stedet, hvis nogen skulle ønske at tjekke dem.

gusti-laeder.dk Reviews with ekomi.dk